![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
درود واكسن انفلونزا با واكسن كوييد دو مقوله كاملا جداست و زدن يكي باعت جلوگيري از ان يكي بيماري نميشه. اگر هر سال ميزديد مي تونيد امسال هم بزنيد.
2021-09-09 10:21:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی
لطفا چشم پزشک ایرانیه خوب معرفی کنید برای دخترم میخوام ممنونم
2018-09-22 08:12:00 #Toronto [چشم پزشک ایرانی] پزشکی
چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Canada [پزشک] پزشکی
، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 05:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 15:05:00 #Canada [پزشک] پزشکی
اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی
ادمين محترم، دوست من از طريق لينك دارودرمان كه در بالا گذاشته شده سعي ميكنه عضو اين گروه بشه ولي پيام بالا را ميگيره، چه كار بايد بكنه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
2021-08-31 19:20:00 #Canada [ترم] پزشکی
عرض و دارم خدمت اساتید محترم ٱیا قرص فشار خون را باید سر ساعت معین خورد ؟ اگر نیم ساعت جابجا شود ، ایرادی دارد ؟
2021-09-01 23:36:00 #Canada [ترم] پزشکی
عرض می کنم خدمت پزشکان محترم شبتون بخیر مامان من اینجا ویزیتور هستند زانوی ایشون خیلی ورم کرده و با درد زیادی همراه است می خواستم کمک بگیرم که برای کاهش التهاب چه باید کرد قرمزی ندارد محل تورم از مسکن هم استفاده کردند برای کمتر شدن تورم اما اثری نکرده و من چطور می توانم دسترسی خیلی سریع به اورتوپد داشته باشم ( البته با فرض اینکه از دکتر عمومی نامه دریافت کرده باشم ) پیشاپیش سپاسگذارم از راهنماییتون ،
2021-09-09 21:03:00 #Montreal [پزشک] پزشکی
من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Montreal
، من دیروز یه قطره رنگ مو به چشم چپم پرید ،کاملا شست و شو دادم با آب سرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سوزشش رفع شد ولی شبش گوشه داخلی چشمم و یکم از قرنیه شروع به قرمز شدن کرد و امروز صبح هم همین طور قرمز هست باید به پزشک مراجعه کنم ؟ پزشک چشم پزشک ایرانی در عضو هستن که بتونم وقت بگیرم یا مشاوره
2021-06-20 09:56:00 #Montreal
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
امكان اين هست كه از پزشكان گروه نامه اي براي نمايش اينكه من به pet آلرژي دارم،بتونم بگيرم؟
2021-11-19 21:10:00 #Montreal
چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Montreal
كسي براش مقدور هست براي من يه تماس با بيمارستان هامبر بگيره و يه سوالي كه دارم ازشون بپرسه؟ خيلي لطف ميكنيد اگر بتونيد كمكم كنيد من باردارم و بايد تا ١٠ روز ديگه براي زايمان بيان تورنتو و از اينجا نميتونم خودم تماس بگيرم، لطفا اگر كسي تمايل داره كمكم كنه بهم تكست بده ممنونم
2021-08-31 10:02:00 #Montreal
سلام دوستان من یه سوال داشتم از خدمتتون من از صبح چشمم درد میکنه و الان دیدم که پلکم جوش زده شما پیشنهادی برای تسکین دردش دارید؟
2021-01-19 15:06:11 #Montreal پزشکی[سرما خوردگی] پزشکی